Close Menu
Mini portretfotografie

Mini portretfotografie

21 oktober 2023

Een mini fotoshoot van jouw kind, inclusief een hoge resolutie foto.
Ben je op zoek naar een mooi portret van jouw kind of kinderen aan de muur?
Laat dan jouw kind of kinderen vastleggen op de nieuw geselcteerde datum zondag 29 oktober in mijn daglicht studio de Greiner te Haarlem.

 

De pure ongedwongen blik

Fotografie is mijn grote passie! Zo biedt het de mogelijkheid een bijzonder moment vast te leggen en deze herinnering levendig te houden. Een van mijn specialisaties is kinder portretfotografie. Kinderen fotograferen vind ik prachtig om te doen, omdat kinderen puur zijn en hun emotie oprecht. Deze puurheid probeer ik vast te leggen, door de tijd te nemen voor jouw kind. Mijn doel is om de ongedwongen blik van je zoon of dochter vast te leggen, waardoor je nieuwsgierigheid gewekt wordt. Je vraagt je af waar je kind aan denkt. Mijn fotografie stijl is uniek en straalt rust en puurheid uit. Voor voorbeelden kan je een kijkje nemen op mijn website onder portfolio kinderportretten.

 

De mini fotoshoot, hoe werkt het

Voor de fotoshoot van jouw kind, kun je kiezen tussen een witte of een zwarte achtergrond. Waarbij de kleding van je kind wordt afgestemd met de gekozen achtergrondkleur. Als je kiest voor een witte achterwand, wil ik je vragen jouw kind een wit hemdje te laten dragen. Kies je voor een zwarte achterwand, dan juist een zwart hemdje.Vervolgens neem ik maximaal een half uur foto’s van je zoon of dochter. Daarna kies ik de beste foto en bewerk deze. De foto ontvang je in hoge resolutie en kun je vervolgens afdrukken in elke gewenst formaat en materiaal zoals dibond of plexen. 

 

Aanbieding:

Datum: zondag 29 oktober

Een exclusief kinderportret waarbij de puurheid en basis centraal staan. 

leeftijd : 1 tot en met 16 jaar

De shoot duurt max 30 minuten

1 Volledig bewerkte digitale foto, naar eigen keuze door in hoge resolutie 300 DPI

Locatie: Voorhelmstraat 23-003 ZM Haarlem

Kosten per kind: € 150,- incl btw

Als je nog vragen hebt, kan je me altijd mailen op Neem contact op

Sonja Velda is een fotograaf gespecialiseerd in architectuurinterieurcommerciële fotografie en het geven van workshops!

Tot  zondag 29 oktober 2023

Terug naar overzicht