Close Menu

Interieurfotograaf voor het perfecte beeld van jouw interieur

Ben je op zoek naar een interieurfotograaf? Dan zit je goed bij mij, Sonja Velda. Ik ben professioneel fotograaf en heb mij gespecialiseerd als interieur fotograaf. Fotografie is namelijk meer dan enkel een foto maken. Door mijn oog voor detail draag ik bij aan succesverhalen. Met mijn interieurfotografie leg ik ruimtes en voorwerpen vast op een manier die spreekt.

Het is mijn doel om mijn foto’s rust te laten uitstralen en om de focus volledig op het onderwerp te laten richten. Mijn foto’s kenmerken zich door het licht, de moderniteit en exclusiviteit. Hierbij gebruik ik enkel natuurlijk licht. Wil je met mij samenwerken om jouw project te fotograferen? Ik pak jouw project graag op!

Interieur fotografie door Sonja Velda

  • Grote mate van betrokkenheid;
  • Ik kom eerst langs als u dat wenst maar alles kan ook telefonisch besproken worden;
  • Stijl die ik mij door de jaren heen eigen heb gemaakt;
  • Geen beperking in het aantal foto’s;
  • Je kunt bij mij ook workshops volgen.

Wil je mij inschakelen als interieur fotograaf? Neem dan direct contact met mij op. Dit doe je door het contactformulier in te vullen. Je kunt uiteraard ook een e-mail sturen of bellen.

Wat houdt interieurfotografie in?

Bij interieurfotografie wordt het interieur van diverse soorten interieur vastgelegd. Hierbij kun je denken aan panden als woningen, kantoren, showrooms of horecazaken. Echter kun je ook bij mij terecht als interieurontwerper. Het is mijn doel om het gevoel van het desbetreffende pand of interieurstuk zo goed mogelijk vast te leggen.

Interieurfotografie kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. De voornaamste redenen van interieur fotografie zijn borchures, folders, websites en overige reclame uitingen. Ook als jij jouw huis wilt verkopen, is interieur fotografie een goede optie. De potentiële koper ziet een weergave van jouw huis waar het gevoel van het huis ook in meegenomen wordt.

Unieke werkwijze als interieurfotograaf

Ik draag niet alleen bij aan commerciële successen op het gebied van interieurfotografie, maar ook op persoonlijk vlak. Het is mijn streven om de unieke kenmerken van een ruimte over te brengen in een foto. Indien je mij inschakelt als commerciële fotograaf, zijn mijn foto’s een representatie van de ruimte voor online- en offline publicaties.

Het is tegenwoordig zeer belangrijk om iets visueel te maken. Dit kun je in het geval van woningen en interieur zeer goed doen door middel van interieurfotografie. Door deze vorm van fotografie wordt er niet alleen een weergave van een ruimte of meubelstuk gegeven, maar wordt ook het gevoel van de ruimte en het interieur wordt overgebracht. Het is mijn passie om een ruimte en interieur op de juiste manier vast te leggen op beeld. Wil je met mij samenwerken? Neem dan direct contact met me op.

Overige diensten naast interieurfotografie

Naast interieurfotografie ben je bij mij ook aan het juiste adres voor portretfotografie. Ook hierbij is het mijn doel om het model vast te leggen op een manier die spreekt. Ook hierbij kenmerken de foto’s zich door mijn unieke werkwijze, waarbij ik gebruik maak van natuurlijk licht.

Tevens bied ik fotografie workshops aan. Ik help jou om te leren hoe je goede interieur-, en lifestyle foto’s maakt. Tevens leer ik jou deze specifieke manier van fotografie eigen te maken. Je kunt bij mij kiezen uit twee verschillende workshops:

  • Workshop interieurfotografie in groepsverband;
  • Persoonlijke fotografie coaching (1 op 1).

Neem direct contact op

Zie je het zitten om met mij samen te werken om jouw interieur perfect vast te leggen op beeld? Neem dan direct contact met me op. Dit doe je door het contactformulier op mijn website in te vullen of bel naar 06 – 292 910 01. Je kunt uiteraard op mijn website mijn uitgebreide portfolio bekijken. Daarnaast ben je ook van harte welkom in mijn studio in Haarlem.