Close Menu

Interieurfotograaf voor het perfecte beeld van jouw interieur

Ben je op zoek naar een interieurfotograaf? Dan zit je goed bij Sonja Velda Fotografie. Ik ben professioneel fotograaf en heb mij gespecialiseerd als interieur fotograaf. Fotografie is namelijk meer dan alleen een foto maken. Met mijn oog voor detail draag ik bij aan succesverhalen. Met mijn interieurfotografie leg ik ruimtes en voorwerpen vast op een manier die spreekt.

Het is mijn doel om mijn foto’s rust te laten uitstralen en om de focus volledig op het onderwerp te laten richten. Mijn foto’s kenmerken zich door het licht, de moderniteit en exclusiviteit. Hierbij gebruik ik enkel natuurlijk licht. Wil je met mij samenwerken om jouw project te fotograferen? Ik pak jouw project graag op!

Interieur fotografie door Sonja Velda

  • Grote mate van betrokkenheid;
  • Ik kom eerst langs als u dat wenst, maar alles kan ook telefonisch besproken worden;
  • Stijl die ik mij door de jaren heen eigen heb gemaakt;
  • Geen beperking in het aantal foto’s;
  • Je kunt bij mij ook workshops volgen.

Wil je mij inschakelen als interieur fotograaf? Neem dan direct contact met mij op middels het contactformulier, of door mij te bellen of een e-mail te sturen.

Wat houdt interieurfotografie in?

Bij interieurfotografie wordt het interieur van diverse soorten gebouwen vastgelegd. Hierbij kun je denken aan panden als woningen, kantoren, showrooms of horecazaken. Echter kun je als interieurontwerper ook bij mij terecht. Het is mijn doel om het gevoel van het desbetreffende pand of interieurstuk zo goed mogelijk vast te leggen.

Interieurfotografie kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. De voornaamste redenen van interieur fotografie zijn borchures, folders, websites en overige reclame uitingen. Maar ook als jij jouw huis wilt verkopen is interieur fotografie een goede optie. De potentiële koper ziet een weergave van jouw huis waar het gevoel en de sfeer van de woning ook in meegenomen wordt.

Unieke werkwijze als interieurfotograaf

Ik draag niet alleen bij aan commerciële successen op het gebied van interieurfotografie, maar ook op persoonlijk vlak. Het is mijn streven om de unieke kenmerken van een ruimte over te brengen in een foto. Indien je mij inschakelt als commerciële fotograaf, zijn mijn foto’s een representatie van de ruimte voor online- en offline publicaties.

Het is tegenwoordig zeer belangrijk om iets visueel te maken. Dit kun je in het geval van woningen en interieur zeer goed doen door middel van interieurfotografie. Door deze vorm van fotografie wordt er niet alleen een weergave van een ruimte of meubelstuk gegeven, maar wordt ook het gevoel van de ruimte en het interieur overgebracht. Het is mijn passie om een ruimte en interieur op de juiste manier vast te leggen op beeld. Wil je met mij samenwerken? Neem dan gerust contact met mij op.

Overige diensten naast interieurfotografie

Naast interieurfotografie ben je bij mij ook aan het juiste adres voor portretfotografie. Ook hierbij is het mijn doel om het model vast te leggen op een manier die spreekt én kenmerken de foto's zich wederom door mijn unieke werkwijze waarbij ik gebruik maak van natuurlijk licht. 

Daarnaast bied ik ook fotografie workshops aan. Ik help jou om te leren hoe je goede interieur-, en lifestyle foto’s maakt én leer ik jou deze specifieke manier van fotografie eigen te maken. Je kunt bij mij kiezen uit twee verschillende workshops:

  • Workshop interieurfotografie in groepsverband;
  • Persoonlijke fotografie coaching (een-op-een).

Neem direct contact op

Zie je het zitten om met mij samen te werken om jouw interieur perfect vast te leggen op beeld? Neem dan direct contact met me op. Dit doe je door het contactformulier op mijn website in te vullen of bel naar 06 – 292 910 01. Daarnaast ben je ook van harte welkom in mijn studio in Haarlem.