Close Menu

Architectuurfotograaf voor vastgoed & interieur

Wil jij graag door een professionele architectuurfotograaf iets vast laten leggen? Een mooi gebouw of interieur, zowel van binnen als van buiten, jouw eigen huis tot in iedere unieke hoek of misschien wel jouw designwerk in een ruimtelijke omgeving? Wat het ook is, interieur, vastgoed of zelfs een (kinder)portret, Sonja Velda legt het met passie voor je vast op beeld. Met haar camera en brede glimlach in de aanslag zorgt ze op haar eigen unieke wijze dat jouw ruimte, project of interieur vlekkeloos en doch zeer karakteristiek in beeld komt.

Benieuwd hoe ik, Sonja Velda, jouw huis, interieur of project prachtig op de foto kan zetten? Neem dan gerust contact met mij op en bekijk alvast mijn online portfolio.

Architectuur fotografie tot in detail

Voor de verkoop van een woning, een publicatie in bijvoorbeeld een magazine, website of op social media of gewoon voor jezelf om naar terug te kijken. Er kunnen genoeg redenen zijn waarom je interesse hebt in architectuur fotografie. Ben je op zoek naar een architectuur fotograaf die alles tot in detail op de gevoelige plaat kan vastleggen, dan zit je helemaal goed op mijn website. Als jij bijvoorbeeld graag afgeronde projecten wilt laten vastleggen, kom ik graag langs om dit precies op de gewenste manier in beeld te brengen.

Als architectuurfotograaf weet ik als geen ander hoe ik het mooiste uit iedere ruimte of elk element naar boven kan halen. De schoonheid van een woning of ruimte breng ik glashelder in beeld en dat allemaal op mijn eigen unieke manier.

Benieuwd wat die stijl is? Bekijk hier gerust mijn portfolio met architectuurfotografie.

“Middels een gedetailleerde kijk en het gebruik van natuurlijk licht leg ik voorwerpen, ruimtes en gezichten vast op een manier die spreekt.”

 

Waarom een architectuurfotograaf vragen?

Bij bijvoorbeeld de verkoop van een huis staat of valt snel succes bij goede interieurfotografie. Een slordige foto kan al gauw afschrikken en een potentiële koper het idee geven dat het wel niets zal zijn. Zonde. Het zelf proberen blijkt bovendien toch vaak niet de oplossing. Interieurfotografie is namelijk best lastig. Hoe krijg je de juiste belichting? Hoe krijg je vervolgens in iedere ruimte die consistente belichting? Waarom is niet alles goed scherp?

Kortom, er komt veel bij kijken om een interieur mooi en in zijn geheel op de foto te krijgen. iK weet als professionele architectuurfotograaf precies waarop te letten.

Bovendien beschik ik over de juiste apparatuur, ervaring en inzichten.

Mijn werkwijze

Wanneer je door mij graag interieur of objecten wilt laten vastleggen, mag je altijd rekenen op het volgende:

  • Een grote mate van betrokkenheid. Zo hebben wij altijd van te voren contact om kennis te maken;
  • Geen beperking in het aantal foto’s. Ik zorg er graag voor dat de juiste elementen voldoende aandacht krijgen en daarbij is er geen beperking in de hoeveelheid foto’s die ik aanlever;
  • Ik heb een zeer eigen stijl die ik doorvoer in al mijn werk. Die stijl kun je bekijken in mijn portfolio.
  • Ik werk door heel Nederland, maar je bent ook van harte welkom in mijn studio in Haarlem.

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Neem dan vooral even contact op, dan vertel ik je graag zelf meer en hoor ik graag wat jij graag door mij wilt laten vastleggen.

Portretfotografie

Naast architectuurfotografie ligt mijn grootste interesse in interieurfotografie en kinderportretfotografie. Door de jaren heen heb ik mij dan ook gespecialiseerd in kinderportretten in de studio. De onbevangenheid en puurheid van een kind vastleggen met mijn camera vind ik een ware kunst.

Wil jij een unieke pure portretfoto van jouw kind(eren) die de karakteristieke eigenschappen perfect weerspiegelen? Bekijk hier mijn eerdere portretwerken en wie weet mag ik jouw kroost vastleggen, zodat jij én zij voor later deze mooie fase in hun kinderleven voor altijd op beeld hebben. Houd herinneringen vast door ze vast te leggen.

Commerciële bedrijfsfotografie

Wil jij jouw producten strak commercieel op de foto laten zetten? Ik kan commerciële bedrijfsfotografie verzorgen en heb dit al eerder gedaan voor diverse klanten.

Laat jouw collectie sprekend op beeld vastleggen door mij en ik laat je zien dat ieder afzonderlijk object prachtig en precies zoals het is gepresenteerd kan worden. Dit doe ik door altijd optimaal gebruik te maken van de ruimte en natuurlijk lichtinval. Middels commerciële fotografie zorg ik dat er representatieve beelden beschikbaar zijn voor jouw online- of offline publicaties.

“Mijn lichtgebruik, stijl en gedetailleerde kijk geven mij, als fotograaf, de mogelijkheid om met mijn beelden bij te dragen aan succesverhalen.”

Waarmee kan ik je helpen?

Benieuwd wat mijn werk als architectuurfotograaf voor jou kan betekenen? Ik voorzie je graag van karakteristieke hoge kwaliteit foto’s van vastgoed en gebouwen, interieur, portretten of commerciële objecten. Ik fotografeer door heel Nederland en kom graag langs voor een kennismaking. Uiteraard zal ik eerder fotografie werk meebrengen.

Neem gerust contact met mij op voor een afspraak of om de mogelijkheden door te spreken. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06 29291001.