Close Menu

Commerciële Fotografie

The picture that you took with your camera is the imagination you want to create with reality.

 

Laat de beelden voor je merk spreken. Met de juiste manier van fotograferen kan de identiteit en boodschap van je onderneming worden vertaald naar ijzersterke online en offline content. Niet voor niets wordt content met relevante afbeeldingen 94% vaker bekeken dan content die dit niet bevat. Middels representatieve beelden van jouw merk, interieur of product kan een goede eerste indruk worden gecreëerd en kunnen bezoekers worden aangespoord om vervolgstappen te zetten. Dit geldt niet alleen voor een website, maar ook voor sociale media, e-catalogi, webshops en traditionele prints. Wil je zorgen dat jouw verhaal blijft hangen? Laat mij jouw boodschap dan zodanig visualiseren dat het aanspreekt bij de beoogde doelgroep.

 

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Belichting, compositie en kwaliteit laat professionele bedrijfsfotografie onderscheiden van amateurfotografie. Als commercieel fotograaf vertaal ik de unieke eigenschappen van een interieur, vastgoedproject, jouw merk of onderneming naar een sterke identiteit. Of het nou de sfeer binnen een hotel, woning, de collectie van een meubelwinkel in sfeersetting of een nieuw brand betreft. Met mijn manier van fotograferen licht ik het product of dienst uit en geef het de onderscheidende uitstraling die het verdient. Het maakt mij trots dat ik in de jaren dat ik werkzaam ben als fotograaf een lange lijst aan uiteenlopende opdrachtgevers heb mogen voorzien van beeldmateriaal. Door altijd mijn eigen kennis, inzichten en ervaringen te combineren met de wensen van de opdrachtgever resulteert de fotoshoot in een beeldenreeks die dicht bij mijzelf én de opdrachtgever staat.  

Tot mijn opdrachtgevers behoren onder andere:

  • Interieurontwerpers

  • Architectenbureau's

  • Hotels

  • Interieur- en lifestyle magazines

  • Makelaars

  • Interieur- en meubelbedrijven

Neem contact op

 

FOTOSHOOT

Door middel van professionele styling kan een passende sfeer worden gecreëerd. Deze sfeer zal er uiteindelijk voor zorgen dat het juiste gevoel wordt opgeroepen bij jouw beoogde doelgroep. Om deze reden werk ik regelmatig samen met een professionele interieurstylist en neem ik zowel sfeerfoto’s als detailfoto’s van de producten of diensten. Tijdens de fotoshoot maak ik voornamelijk gebruik van natuurlijk daglicht, maar kan ik ook desgewenst lichtapparatuur gebruiken. Met behulp van mijn gespecialiseerde fotoapparatuur van hoge kwaliteit ga ik professioneel en kundig te werk. Vanzelfsprekend is er ruimte om voor en tijdens de fotoshoot input te leveren. Gezamenlijk zullen we voor het beste resultaat zorgen.

 

NABEWERKING EN OPLEVERING

Na de shoot en de briefing maak ik van de gemaakte foto’s een selectie. Binnen het beeldbewerkingsprogramma Adobe Photoshop corrigeer ik deze selectie op kleur helderheid, kleurzweem, oneffenheden en vertekeningen. Deze correcties leveren een fotoserie op die samenhangend en professioneel oogt. De bestanden lever ik aan in het gewenste kleurprofiel en een hoge resolutie van 300 dpi. 

 

PRIJZEN COMMERCIËLE FOTOGRAFIE

Binnen het domein commerciële fotografie werk ik met een dagdeeltarief of een dagtarief dit is inclusief de nabewerking van alle beelden. 

 

Dagdeeltarief

3 - 4 uur fotografie op locatie en nabewerking : € 625,- 

Dagtarief

5 - 7 uur fotografie op locatie en nabewerking : € 1200,- 

De prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten, reistijd en parkeerkosten. Voor de reiskosten rekenen ik € 0,49 per km en voor de reistijd € 45,00 per uur. 

 

Fotografie abonnement voor bedrijven 

Om continu goed zichtbaar te zijn op online media is professioneel beeldmateriaal noodzakelijk. Veranderen de producten of diensten van je bedrijf regelmatig en is er behoefte aan een betrouwbare fotografe die consistentie behoudt in het beeldmateriaal? Met het fotografie abonnement van Sonja Velde Fotografie is er een constante factor aanwezig in de beeldstrategie voor de eigen website en sociale media. Voor diverse bedrijven biedt dit abonnement al de uitkomst. Voor een scherpe prijs ontvang je regelmatig nieuw en professioneel beeldmateriaal die voldoet aan de vooraf gemaakte afspraken. Graag bekijk ik gezamenlijk de mogelijkheden en de invulling van het fotografie abonnement. 

Neem contact op

Commerciële Fotografie

 

Commerciële Fotografie

Commerciële Fotografie

Commerciële Fotografie

Commerciële Fotografie

Commerciële Fotografie

Commerciële Fotografie

 Commerciële Fotografie\Commerciële Fotografie

Commerciële Fotografie