Close Menu
Interieurfotografie VTWonen Weer verliefd op je huis - IJmuiden

Interieurfotografie VTWonen Weer verliefd op je huis - IJmuiden

10 oktober 2022

 

Interieurfotografie voor VTWonen: Weer verliefd op je huis - Het warme interieur van Harold en Annemarie

Een nieuw seizoen van ‘VTWonen Weer verliefd op je huis’ is van start, en ook dit jaar verzorgde ik de interieurfotografie van een aantal mooie cases. Waaronder de woning van Harold en Annemarie uit IJmuiden, gestyled door Liza Wassenaar. Wederom een feestje om vast te leggen!

 

Interieurfotografie voor VTWonen: Weer verliefd op je huis

De basis van de nieuwbouwwoning van Harold en Annemarie was prima, maar het ontbrak er nog aan sfeer en eenheid. Daarbij hielp het ook niet dat de twee erg verschillende smaken hebben wat betreft interieurinrichting. Zo houdt Harold van prints en donkere kleuren, terwijl Annemarie juist blij wordt van een lichte en landelijke stijl. Liza Wassenaar wist hun uiteenlopende smaken perfect te vangen in een warm en sfeervol geheel, wat ik met veel plezier heb vastgelegd. 

Sonja Velda is een fotograaf gespecialiseerd in architectuur, interieur, commerciële fotografie en het geven van workshops!


 

 

Interieurfotografie voor TV-programma’s en woonbladen

Naast interieurfotografie voor VTWonen: Weer verliefd op je huis verzorg ik ook regelmatig de fotografie voor RTL-programma’s Eigen Huis & Tuin (Lekker Leven) en Kopen Zonder Kijken. Daarnaast leg ik ook vele binnenkijkers vast voor diverse woonbladen als Stijlvol Wonen en Eigen Huis & Interieur, maar word ik ook regelmatig ingehuurd door interieurontwerpers en interieurbouwers voor vastgoedshoots en architectuurfotografie. Al met al reis ik stad en land af om de mooiste interieurs op mijn eigen kenmerkende manier vast te leggen.

Interieurfotograaf gezocht?

Ben je zelf ook op zoek naar een interieurfotograaf? Als professioneel fotograaf met onder andere een specialisatie in interieur fotografie weet ik als geen ander hoe ik met mijn oog voor detail ruimtes – maar ook voorwerpen en mensen – vastleg op een manier die écht spreekt.Goed om te weten is dat het altijd mijn doel is om mijn foto’s rust uit te laten stralen. Hierdoor is de focus volledig gericht op het centrale onderwerp. Mijn foto’s kenmerken zich onder andere door de moderniteit, exclusiviteit en natuurlijk licht.

 

 

Terug naar overzicht