Close Menu
VTWonen Weer verliefd op je huis: Landelijk meets modern én kleurrijk

VTWonen Weer verliefd op je huis: Landelijk meets modern én kleurrijk

1 februari 2022

Voor het televisieprogramma VT Wonen: Weer verliefd op je huis verzorgde ik de interieurfotografie van de jaren '70 woning van Hendrik Jan en Wanda in Woerden. Een interieur waar de landelijke en praktische smaak van Hendrik Jan wordt gecombineerd met de moderne en kleurrijke stijl van Wanda.

Als interieurfotograaf leg ik allerlei interieurs vast voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Van vastgoedshoots tot architectuurfotografie en van binnenkijkers voor woonbladen tot interieurfotografie voor interieurontwerpers en interieurbouwers. Ook fotografeer ik geregeld voor diverse televisieprogramma’s. Zo ben ik al jaren fotograaf aan huis bij RTL-programma’s Eigen Huis & Tuin (Lekker Leven) en Kopen Zonder Kijken. Daarnaast verzorg ik af en toe ook de interieurfotografie voor het televisieprogramma VTWonen: Weer verliefd op je huis. Hiervoor reis ik stad en land af om de mooiste interieur metamorfoses vast te leggen.

 

Interieurfotografie voor VTWonen: Weer verliefd op je huis

Onlangs legde ik voor VTWonen: Weer verliefd op je huis de jaren '70 woning van Hendrik Jan en Wanda vast. Door hun uiteenlopende smaken konden de bewoners maar moeilijk rust en bovenal eenheid creëren in hun interieur. Toch heeft stylist Liza Wassenaar ervoor gezorgd dat Hendrik Jans liefde voor hout en natuurlijke materialen op prachtige wijze wordt gecombineerd met Wanda's voorkeur voor kleur en moderne elementen. Ondanks de twee contrasterende interieurstijlen straalt de woning nu eindelijk rust, eenheid en bovenal warmte uit. Dit interieur was werkelijk een feestje om te fotograferen, zowel door de contrasterende stijlen die prachtig samensmelten als de fijne sfeer die de ruimte ademt.

 

Interieurfotograaf gezocht?

Ben je zelf ook op zoek naar een interieurfotograaf? Als professioneel fotograaf met onder andere een specialisatie in interieur fotografie weet ik als geen ander hoe ik met mijn oog voor detail ruimtes – maar ook voorwerpen en mensen – vastleg op een manier die écht spreekt.

Goed om te weten is dat het altijd mijn doel is om mijn foto’s rust uit te laten stralen. Hierdoor is de focus volledig gericht op het centrale onderwerp. Mijn foto’s kenmerken zich onder andere door de moderniteit, exclusiviteit en natuurlijk licht.

Terug naar overzicht