Close Menu
Interieurfoto's nodig?

Interieurfoto's nodig?

10 juni 2018

Interieurarchitect Sieshome in Stijlvol Wonen

Als interieur fotograaf maak ik regelmatig interieurfoto’s van afgeronde projecten van architecten, binnenhuisarchitecten en interieur-stylisten. Deze fotoreportages lever ik ook als binnenkijkers aan woonbladen. Zo staan mijn interieurfoto’s van interieurarchitect Sieshome in de juni 2018 editie van Stijlvol wonen. In deze interior feature Schoolvoorbeeld kan je het werk van Simone van Os zien. Simone heeft voor de eigenaren van een ruim appartement de indeling en inrichting verzorgd. Ze heeft een sfeervol huis weten te creëeren in dit oude schoolgebouw.

“I love photography, I love interior, I love creative people”

Fotografie is mijn grote passie. Het biedt namelijk de mogelijkheid creativiteit op een pure en stijlvolle manier vast te leggen. Als interieur fotograaf krijg ik hele verscheidende opdrachten van architecten en interieurontwerpers. Zodoende kom ik op hele bijzondere plekken waar ik elke keer enorm veel creativiteit zie. Het is verbluffend om de mooiste inrichtingen te zien en deze vast te mogen leggen. Het werkt inspirerend voor mij, om creatief werk te fotograferen. Ik probeer daarbij altijd de juiste sfeer neer te zetten. Een sfeer die passend is bij de stijl en identiteit van de opdrachtgever. Dit doe ik door onder andere te spelen met daglicht. Al mijn foto’s stralen een bepaalde rust uit. Hierdoor wordt je aandacht naar een specifiek object of kleurelement getrokken.

Jouw werk in de mooiste woonbladen!

Mijn liefde voor fotografie en interieur combineer ik ook door wooninspiratie fotoreportages te maken. Ik lever deze interior features aan gerenommeerde interieur en lifestyle magazines. Zo kan ik jouw werk als interieurarchtitect niet alleen vastleggen, maar ook promoten door binnenkijkers aan te bieden aan woonbladen. Ik vind het fantastisch om de mooiste interieuropdrachten voor publicatie doeleinden te fotograferen. Ik werk daarom graag met jou samen om jouw interieur werk en creativiteit te tonen.

“Schoolvoorbeeld”

In de juni editie van Stijlvol Wonen staat een mooie binnenkijker van een ruim appartement in Amsterdam. Deze uitgebreide fotoreportage heb ik in opdracht van interieurarchitect Sieshome gemaakt. Het is een casco opgeleverd appartement in een oud schoolgebouw. Sieshome heeft hierbij de eigenaren geholpen met de indeling en inrichting. Het resultaat is verbijsterend. Een prachtig sfeervolle inrichting met een mooie balans in materialen en kleuren.

Deze Stijlvol Wonen publicatie kan je lezen via deze link.

Mocht je meer informatie willen over mijn werk als interieur fotograaf, stuur me dan een berichtje sturen via mijn contactformulier!

Terug naar overzicht