Close Menu
Nu in VT wonen mijn feature: Love for mixing styles

Nu in VT wonen mijn feature: Love for mixing styles

23 april 2018

 

Binnenkijken in Amsterdam, interieur inspiratie een mix van stijlen

Als interieur fotograaf maak ik regelmatig mooie binnenkijkers. Deze maand staat mijn feature: The love for mixing styles in het woonmagazine VT wonen. Deze binnenkijker is gemaakt in een prachtig stadspand in De Jordaan in Amsterdam. De eigenaresse, Daantje, heeft een voorliefde voor verschillende interieur stijlen zoals scandinavian, bohemian en botanical.

 

I love interior, I love creative people and their story-telling houses 

Het is mijn voorrecht om bij mensen binnen te kijken en foto’s ter wooninspiratie te mogen maken. Ik vind het prachtig om de verschillende woonstijlen van mensen te zien. De creativiteit van de bewoners, zichtbaar in het interieur, geeft mij inspiratie. Elk huis heeft zijn eigen identiteit en vertelt haar eigen verhaal. Elke inrichting van deze story-telling huizen is daarom leuk en uitdagend om te fotograferen. Door te werken met daglicht probeer ik iedere keer een totaalbeeld te creëren dat rust uitstraalt. Een beeld waarin de puurheid van de omgeving wordt vastgelegd en waarin alle aandacht naar het specifieke interieurobject of stijlelement gaat. In de fotoreportage laat ik daarmee de eigen stijl van de bewoner volledig tot zijn recht komen. Ik vind het fantastisch om de mooiste interieurs vast te leggen en daarmee interior features voor publicatie doeleinden te kunnen maken.

 

Mijn features in de mooiste woonbladen!

Mijn liefde voor fotografie en interieur combineer ik door het maken van fotoreportages voor wooninspiratie. Ik ben supertrots dat ik regelmatig met mijn binnenkijkers in gerenommeerde interieur en lifestyle magazines sta. Ik lever mijn features niet alleen aan Nederlandse bladen, zoals VT wonen, Libelle en Eigenhuis en Interieur, maar ook aan internationale bladen zoals Essenza Home en Traumwohnen.

 

The love for mixing styles!

Deze maand sta ik in het wooninspiratie magazine vtwonen met een binnenkijker van een prachtig stadspand in de Jordaan, in Amsterdam. Een uitgebreide fotoreportage waarin de liefde voor verschillende woonstijlen van eigenaresse Daan te zien is.

Het was voor mij ontzettend leuk en motiverend om Daans interieur vast te leggen. Juist door de verschillende interieur stijlen en het uitgebreid kleurenpalette van haar inrichting is elke foto van deze fotoreportage anders en uniek. Ook de combinatie van Daan's stijlkenmerken stoer en zacht, zijn goed weergegeven in deze feature. De totale reeks aan foto's kan je op mijn website vinden, onder features. Voor meer wooninspiratie, kan je daar ook andere binnenkijkers bekijken.

Deze vtwonen publicatie, kan je lezen en bekijken op mijn website onder publicaties.

Mocht je meer informatie willen over deze feature of mijn werk als interieur fotograaf kan je mij altijd een berichtje sturen via mijn contactformulier!

Terug naar overzicht