Close Menu
Een online visitekaartje!

Een online visitekaartje!

9 maart 2018

Interieurfoto’s van jouw werk?

Wil jij je werk op een professionele manier laten vastleggen en presenteren? Professionele interieurfoto’s kunnen daarbij helpen. Ik kan dat - als interieur fotograaf - voor jou verzorgen. Voor verscheidende interieurarchitecten, designers en bedrijven heb ik interieurfoto's gemaakt. Professionele foto's die bijdragen aan een online visitekaartje.

De digitale wereld is niet meer uit ons leven te bannen. Consumenten zijn door social media en review sites beter geïnformeerd dan voorheen. En bijna iedere shopping trip start tegenwoordig online. Of dat nu via internet, Facebook, Pinterest of Instagram is, er wordt zowel op mobiel, tablet of desktop gekeken. En dat ook nog eens 24 uur per dag en zeven dagen per week.

Beleving is hierbij belangrijk. Sfeerbeelden zijn een manier om dit doel te bereiken. Het is niet zomaar een interieurfoto. Het is een online experience, waarbij het draait om het gezicht van jouw bedrijf. De manier waarop jij je werk presenteert. Als bedrijfs- en interieurfotograaf weet ik die juiste sfeer vast te leggen. Een foto die aan jouw identiteit en merkwaarden voldoet. Die bijdraagt aan jouw online visitekaartje.

 

Professionele interieurfoto’s: Mooi werk moet mooi worden weergegeven!

Fotostyling is een belangrijk onderdeel van interieur fotografie. Hiervoor maak ik regelmatig gebruik van een interieur designer. Maar ik kan dit ook zelf verzorgen.
Een goede compositie zorgt voor een onderscheidende, professionele uitstraling. En een verrijking van jouw werk of product. Middels interieur styling wordt een passende sfeer gecreëerd. Dusdanig dat jouw werk volledig tot zijn recht komt.

Ik vind jouw werk belangrijk. Mooi werk moet mooi worden weergegeven! Daarom maak ik, bij het fotograferen, zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk daglicht en professioneel fotoapparatuur. Zo kan ik jouw werk op een pure en stijlvolle manier vastleggen. Om er voor te zorgen dat je een mooi totaalbeeld kan laten zien, neem ik zowel sfeerfoto’s als detailfoto’s.

De foto's bewerk ik na, waarna de bestanden in een hoge resolutie worden aangeleverd. Hierdoor zijn de foto's voor diverse marketingdoeleinden te gebruiken, zowel digitaal als voor print.

De combinatie van fotostyling en de fotografie zorgt voor een professionele uitstraling. Met als resultaat een verrijking van jouw werk of product!

Jouw online visitekaartje!

 

Wil je meer informatie over mijn werk als interieur fotograaf? Kijk dan op mijn portfolio of naar mijn afgeronde project "website foto's" voor Interior Affairs

En natuurlijk kan je ook contact met mij opnemen! Dat kan via het contactformulier of via info@sonjavelda.nl

Terug naar overzicht