Close Menu

Werkwijze | prijzen lifestyle & interieur fotografie

Als je de identiteit van je werk, je winkel, je merk of organisatie wilt presenteren zijn professionele foto’s van onschatbare waarde.

Als interieur en lifestyle fotograaf kan ik jouw stijl, waar jij voor staat op een pure en stijlvolle manier vastleggen. Daarnaast lever ik reportages en internationale binnenkijkers aan gerenomeerde interieur en lifestyle magazines, uitgeverijen en bedrijven. Dit doe ik zowel zelfstandig als in opdracht van bijvoorbeeld architecten, binnenhuisarchitecten en interieurstylisten.

Werkwijze

Wil je je werk als architect, interieurarchitect of interieurontwerper op een mooie wijze presenteren?
Wil je het interieur van je bedrijf of winkel laten fotograferen? 
Lijkt het je leuk, om met jouw woning, mee te werken aan een binnenkijker?

Voor al deze en andere interieur en lifestyle fotografie vragen en opdrachten kan je me bereiken via het contactformulier of via info@sonjavelda.nl. Ik zal dan contact met je opnemen om een afspraak te maken om je specifieke wensen, de mogelijkheden en prijzen door te nemen. Als we tot een overeenkomst komen, plannen we de fotoshoot in.

Ter plekke zal ik, indien gewenst, gebruik maken van een styliste. 

Alle foto’s worden nabewerkt en geleverd in een dusdanige hoge kwaliteit dat ze geschikt zijn voor online en offline publicatie.

Prijzen

Binnen het domein lifestyle & interieurfotografie hanteer ik twee verschillende prijslijsten, een commerciële prijslijst en een redactionele prijslijst. Voor beide categorieën werk ik voornamelijk met een dagdeeltarief of een dagtarief.

Commerciële prijslijst:

Dagdeeltarief 
3 - 4 uur fotografie op locatie €  575,- ; incl. nabewerking

Dagtarief
 
5 - 8 uur fotografie op locatie € 1100,- ; incl. nabewerking


Voor de redactionele prijslijst of een offerte op maat kan je contact met mij opnemen via het contactformulier of via info@sonjavelda.nl. De prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten, reistijd en parkeerkosten. Voor de reiskosten rekenen ik € 0,39 per km en voor de reistijd € 45,00 per uur.