Close Menu

Werkwijze | prijzen commerciele Fotografie

De digitale wereld is niet meer uit ons leven te bannen. Of het nu gaat om een online kijkje in de keuken van jouw bedrijf of verkoop via jouw webwinkel, de juiste beelden dragen bij aan het commerciële succes en de indentiteit van jouw onderneming. Als bedrijfsfotografe, weet ik de juiste sfeer vast te leggen die voldoet aan jouw organisatie of merkwaarden.

Werkwijze

Heb jij een website en wil je deze aantrekkelijker maken om meer bezoekers te trekken?
Wil je een e-catalogus of webshop creëren?
Wil je je zichtbaarheid vergroten en heb je behoefte aan representatieve foto’s van je merk, bedrijf of producten?
En wil je deze informatie delen via verschillende media kanalen zoals twitter, facebook, instagram, pinterest, traditionele print of je eigen website?

Voor al deze vragen kan ik je, als commercieel fotograaf, verder helpen. 

Fotostyling is een belangrijk onderdeel van bedrijfsfotografie, hiervoor maak ik regelmatig gebruik van een professionele interieurstylist.  Deze zorgt voor een onderscheidende, professionele uitstraling en een verrijking van het product. Door een passende sfeer te creëren, worden artikelen of diensten beter verkocht. Ik neem zowel sfeerfoto’s als detailfoto’s van de producten.

Tijdens het fotograferen maak ik voornamelijk gebruik van natuurlijk daglicht en professioneel fotoapparatuur.

Na de fotoshoot zal ik in overleg een selectie van de foto’s maken. Deze geselecteerde beelden zal ik nabewerken in Adobe Photoshop en op kleurhelderheid, kleurzweem, onffenheden en vertekeningen corrigeren. Zo kan ik je een fotoserie aanbieden dat rust en eenheid uitstraalt.

De fotobestanden worden in een hoge resolutie van 240 dpi en in de gewenste kleurprofielen aangeleverd.  SRGB voor websites and RGB of CYMK voor print. Het beeldmateriaal kan voor diverse marketingdoeleinden gebruikt worden. De beelden zijn licentie vrij, echter het auteursrecht blijft bij mij, de fotograaf.

Voor meer informatie of een offerte kan je het beste contact met mij opnemen via het contactformulier of via info@sonjavelda.nl

Prijzen

Binnen het domein commerciële fotografie werk ik voornamelijk met een dagdeeltarief of een dagtarief.


Dagdeeltarief
 
3 - 4 uur fotografie op locatie €  575,- ; incl. nabewerking

Dagtarief
 
5 - 8 uur fotografie op locatie € 1100,- ; incl. nabewerking


De prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten, reistijd en parkeerkosten. Voor de reiskosten rekenen ik € 0,39 per km en voor de reistijd € 45,00 per uur.